Dedurizatorul RainSoft EC 5 CAB

Sistemul performant de tratare a apei pe care te poti baza intreaga viata. 

Caracteristici 

Tehnologia EC5 de la RainSoft oferă o ușurință de utilizare fără egal cu caracteristici și beneficii care vă asigură că familia Dumneavoastra primește cea mai bună apă posibilă în toată casa. Sistemul de tratare a apei EC5-CAB nu ofera doar ‘înmuierea’, dedurizarea apei (de explicat) ci filtreaza si clarifica apa, reducand conținutul de fier. 

Un meniu complet de setări ușor de utilizat vă va permite să personalizați sistemul pentru a satisface nevoile familiei. Acest model controlat de computer este conceput pentru a asigura o furnizare neîntreruptă de apă de înaltă calitate pentru casa. De asemenea, calculează și folosește cantitatea optimă de sare sau clorură de potasiu și apă la fiecare regenerare, pe baza consumului de apă din gospodărie. EC5-CAB oferă un mod inteligent, economic, de a te bucura de cea mai bună apă posibilă și, la fel ca toate sistemele de tratare a apei RainSoft, este construit pentru a oferi o performanță fiabilă pe viata. Feelters Systems vă poate ajuta să decideți dacă EC5-CAB este cea mai bună soluție de tratare a apei pentru casa dvs.

 

Cum functioneaza?
 1. Schimb de ioni – apa netratată curge în rezervorul cu rășină unde ionii de duritate sunt păstrați în și pe rășina specială RainSoft.
  2 Filtrare cu pat de carbon – apa nou înmuiată poate fi filtrata și clarificată în continuare prin trecerea printr-un pat de carbon opțional.
  3 Duritatea a fost inlaturata – apa perfect dedurizata iese din rezervorul EC5-CAB destinat uzului casnic, în timp ce ionii de duritate sunt spălați și dusi în scurgere.

Ce il face economic & fiabil?

 • Calculează și folosește combinația optimă de sare și apă pentru fiecare regenerare. 
 • Recuperare curent electric – dacă energia este pierdută, EC5-CAB va finaliza automat orice proces de regenerare programat odată cu refacerea alimentării. 
 • Solutie salina proporțională și clătire – această caracteristică economisește consumul de sare și apă utilizând cicluri de regenerare mai scurte bazate pe consumul specific de apă din gospodărie.

 

Usor de folosit & intretinut

 • Ecran interactiv mare – accesul ușor la meniul de informații EC5-CAB pune la îndemână calitatea apei, profilul de utilizare și datele generale de asistență. 
 • Noua afișare LCD solicită utilizatorului informații despre sistem și afiseaza mesaje ușor de înțeles. 
 • Meniul complet de setări vă permite să personalizați sistemul în funcție de nevoile familiei dvs. 
 • Sistem de control si răspuns imediat in orice situatie – apăsați orice buton și EC5-CAB va afișa starea sistemului cu orice instrucțiuni sau mesaje aplicabile. 
 • Tonuri de alarmă distinctiv – trei sunete diferite vă permit să știți când unitatea nu mai are deloc sare sau funcționează cu rezerva la limita, sau are nevoie de service.
 • Controlul computerului vă împiedică să rămâneți fără apă tratată – sistemul menține timp de până la 1 săptămână fără o rezervă de baterie în cazul unei întreruperi de curent. Setările programului sunt menținute la nesfârșit, eliminând necesitatea reprogramării. Controlul compensează și ajustează automat ora de vară.
 • La modelele instalare in aer liber toate carcasele din plastic se potrivesc strâns pentru a proteja componentele de control împotriva elementelor exterioare. 
 • Rezervorul de solutie salină este echipat cu o protecție de preaplin pentru a proteja împotriva revărsărilor din cauza întreruperilor de curent în timpul regenerarii.

Certificari 

Toate produsele RainSoft sunt testate si certificate de experti independenti si construite pentru a dura o viata. Certificare dupa standardele de performanta ale NSF International si Water Quality Association. Fise tehnice si detalii despre certificari sunt disponibile la cerere.