Apa este esentiala pentru starea de bine a organismului, lipsa ei avand consecinte grave asupra sanatatii. Creierul este alcatuit in proportie de 85% din apa, prin urmare hidratarea insuficienta duce la pierderea memoriei si lipsa de concentrare.Acestea sunt doar doua din probleme generate de lipsa apei in organism, insa sunt probabil cele care afecteaza in mod direct si imediat randamentul la locul de munca.

Pentru a preintampina neajunsurile create de consumul insufficient de apa, este nevoie de cel puţin un litru si jumatate pe zi; pentru a stabili necesarul individual de apa recomandam consultarea medicului. Conteaza insa si ceea ce bei. Apa aflata in mod current la indemana nu este intotdeauna cea mai sanatoasa.

Ce fel de apa este bine sa bei:

  • Apa perfect echilibrata ce ofera corpului capacitatea de autocuratare
  • Calitate constanta, fara gusturi si mirosuri straine
  • Apa proaspat purificata, fara factori contaminanti
  • Provenita dintr-un sistem igienic, care sa implice cat mai putine operatiuni de manipulare (de ex. bidoane ce pot contine virusi si bacterii)
  • Din recipiente fara BPA (bisphenol A este un compus organic toxic, folosit la fabricarea ambalajelor din plastic tip PET; de ex. in UE este interzisa fabricarea biberoanelor din material plastic ce contine BPA).

Solutiile noastre de ultra-filtrare si osmoza inversa ofera o apa pura sanatoasa prin sisteme usor de instalat si utilizat.

 

 

Mai multe informatii despre importanta apei in organism gasesti la:

https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/apa-cat-de-multa-apa-este-bine-sa-bei-intr-o-zi

https://www.csid.ro/health/sanatate/consumul-de-apa-cum-ajuta-de-fapt-organismul-12930014

https://www.medlife.ro/articole-medicale/sase-motive-pentru-care-e-bine-sa-bem-apa.html

https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/how-much-water-should-you-drink

http://www.tratamente-naturiste.ro/minerale-oligoelemente-suplimente/ importanta-apei.htm