Solutii rezidentiale

Filtrele pentru bucatarie ofera o apa purificata, care este sanatoasa si are un gust neutru placut; o veti putea consuma ca atare dar este recomandata si pentru gatit si spalat legume, fructe, etc. Sistemul de filtrare a apei potabile se instaleaza sub chiuveta; filtrele se schimba o data pe an; operatiunea se poate face de catre orice adult din casa.

Echipa noastra a selectat solutii fiabile de tratare a apei pentru consumatori domestici astfel incat sa va putem oferi solutii potrivite pentru locuinte tip unitate individuala – vile, case – legate sau nu la reteaua publica de apa, precum si pentru apartamente de bloc.

Tehnologie: ultrafiltrare sau osmoza inversa. Cere detalii completand formularul de mai jos. 

Sistemele de dedurizare sunt un mod eficient de scadere a duritatii apei pentru a obtine o apa matasoasa, placuta pentru igiena personala si care protejeaza masina de spalat rufe, masina de spalat vase, fierul sau statia de calcat, etc. Deferizatorul intervine acolo unde apa are miros urat si lasa pete pe rufe.

Solutii de optimizare a spalarii rufelor prin ozonare pentru a elimina/ reduce detergentii si a inlatura pesticidele, ciupercile si alte materii organice, contaminanti si virusi. 100% non-toxic. Vezi produsul aici. 

Contact

Adresa

Piata Presei Libere 1
Corp C3, et 1, Bucuresti 1

Telefon

+4 0733 358 377

Email

office@feelters.ro

Vrei mai multe informatii?