Servicii

Apa este esentiala pentru sanatatea si buna functionare a organismului dar, din pacate, apa potabila nefiltrata nu este in mod garantat o apa de calitate, necontaminata si fara impuritati. Pe piata exista nenumarate solutii pentru cei interesati: apa gata filtrata imbuteliata la sticla, la PET sau in bidoane, cani sau dispensere care filtreaza apa de la robinet. Desi unele solutii sunt facile si foarte accesibile, rezultatele nu sunt totdeauna de calitate. Hai sa stam de vorba pe indelete despre asta!

Ce propunem?

Apa purificata si echilibrata mineral, furnizata de solutii complete de tratare si purificare pentru consumatori casnici, industriali si institutionali. Avem parteneriate cu lideri mondiali cu traditie in tratarea si purificarea apei si astfel va putem oferi produse fiabile si atragatoare, cu un design contemporan care se integreaza armonios in spatiu.

Cum iei decizia corecta?
Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a explica modurile in care functioneaza tehnologia actuala, precum si care sunt beneficiile si modul de functionare a sistemelor noastre. La cerere putem efectua teste ale apei din spatiu pentru a identifica calitatea acesteia.

Cum procedam?

Din momentul luarii deciziei de achizitie sau inchiriere a unei solutii Feelters, echipa tehnica proprie va asigura montaj gratuit, iar apoi mentenanta periodica conform contractului. Procesul instalarii este rapid, curat si nu creaza inconveniente.

Sunt necesare operatiuni minime de mentenanta care sa asigure o apa pura si numai buna de consum – schimbarea filtrelor este recomandata o data pe an, iar aparatele sunt dotate cu senzori care va informeaza cu privire la status.

De ce sa lucrezi cu noi?

Peste 12 ani experienta

Compania este infiintata in 2012 si are acoperire nationala. Clientii sunt atat multinationale cat si micro-intreprinderi si familii interesate de o hidratare corecta. 

Evaluam & personalizam

Nu lucram cu sabloane; preferam drumul mai anevoios care la final aduce solutia corecta pentru fiecare client. Consideram ca asa este corect fiind o investitie in sanatate. 

Post-service impecabil

Instalarile nu au o reputatie buna, fiind vazute ca procese ce provoaca disconfort si deranj. Nu si cand le fac instalatorii nostri al caror feedback de la clienti este ireprosabil.

„Uităm că cercul apei și al vieții este același”
Jacques-Yves Cousteau

Cum stii ca ai luat decizia corecta?

Echipa sanatoasa

Echipa sanatoasa

Productivitate sporita

Cost unic la achizitie

Cost unic la achizitie

Economie la buget

Reduci consumul de plastic

Reduci consumul de plastic

Mediul este mai protejat

Contact 

Adresa

Piata Presei Libere 1
Corp C3, et 1, Bucuresti 1

Telefon

0733 358 377

Email

office@feelters.ro

Spune-ne ce ai nevoie