Deferizatorul RainSoft EC4 OxyTech

Un sistem automat si fara chimicale de filtrare a apei cu probleme pentru intreaga casa.

Caracteristici 

Sistemul de filtrare a apei pentru întreaga casă EC4 OxyTech™ este conceput pentru a elimina problemele cauzate de fierul excesiv, sulful și manganul și de a furniza apă curată, filtrată, la baie, bucătărie și spălătorie. De fapt, este o soluție complet automată și fără substanțe chimice pentru mirosurile și petele cauzate de prezența acestor minerale dizolvate în apa.                                Consultati specialistii Feelters Systems in cazul in care: 

  • Apa miroase a ouă stricate.
  • Vedeți pete de culoare ruginie în cadă, chiuvete și toalete.
  • Îmbrăcămintea are pete întunecate după spălare care nu erau acolo când ai încărcat mașina de spălat.

Sistemul de filtrare a apei pentru întreaga casă EC4 OxyTech este ușor de utilizat și fiecare filtru de lungă durată este construit pentru o funcționare fără probleme.

 

Centru de informatii

Un meniu ușor accesibil oferă informații despre sistem, calitatea apei, profilul de utilizare a clienților și date generale de asistență utile pentru depanarea. 

Noul ecran LCD solicită utilizatorului informații și mesaje de sistem ușor de înțeles.

Controlul compensează și ajustează automat ora de vară.

Sistemul menține timp de până la 1 săptămână fără o rezervă de baterie în cazul unei întreruperi de curent. 

Setările programului sunt menținute la nesfârșit, eliminând necesitatea reprogramării.

 

Afișaj interactiv mare

EC4 OxyTech oferă informații despre sistem ușor de citit și de înțeles printr-un ecran LCD cu două linii. Mesajele defilează pe ecran, identificând meniul accesat.

 

Răspuns imediat la orice situatie 

Apăsați orice buton și EC4 OxyTech se trezește pentru a afișa starea sistemului cu orice instrucțiuni sau mesaje aplicabile.

 

Alarma necesară pentru service

O alarmă informează utilizatorul atunci când este necesară întreținerea periodică sau un alt serviciu, atenuând îngrijorarea de a ține pasul cu un program de întreținere.

 

Recuperare curent electric

Dacă sistemul pierde energie în timpul regenerării, acesta va recupera automat și va finaliza procesul odată ce reluarea puterii va fi asigurată, asigurând că apa filtrată este întotdeauna disponibilă.

 

Suport de filtrare de durată

Un amestec special de patru minerale, fiecare cu caracteristici specifice de filtrare, oferă o performanță fiabilă și de lungă durată într-o gamă largă de temperaturi ale apei.

Cerinte intretinere

Mediul de filtrare va fi în cele din urmă epuizat sau consumat și va avea nevoie de înlocuire. Programul de înlocuire va depinde de calitatea apei primite și de cantitatea de apă pe care o utilizați. Feelters Systems  vă poate oferi programe de înlocuire bazate pe obiceiurile de utilizare a apei și calitatea apei de intrare.

Valvele de regenerare sunt proiectate să dureze o viață întreagă. Curățarea anuală sau înlocuirea pieselor interne va fi necesară deoarece aceste părți sunt expuse la apă netratată. Calitatea apei și cantitatea de regenerare vor afecta acest program. Feelters Systems cunoaște diferite calități ale apei și piesele necesare pentru completarea acestui serviciu.

La instalare, sistemul dvs. va fi programat cu o alarmă pentru a vă aminti când sunt necesare oricare dintre serviciile de mai sus.

 

Certificari

    Toate produsele RainSoft sunt testate si certificate de experti independenti si construite pentru a dura o viata. Certificare dupa standardele de performanta ale NSF International si Water Quality Association. Fise tehnice si detalii despre certificari sunt disponibile la cerere.