Servicii de tratare a apei 

 

Apa este esentiala pentru sanatatea si buna functionare a organismului dar, din pacate, apa potabila nefiltrata nu este in mod garantat o apa de calitate, necontaminata si fara impuritati. Pe piata exista nenumarate solutii pentru cei interesati: apa gata filtrata imbuteliata la sticla, la PET sau in bidoane, cani sau dispensere care filtreaza apa de la robinet.

Cum luati decizia corecta?

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va explica modurile in care functioneaza tehnologia actuala, precum si care sunt beneficiile si modul de functionare a sistemelor noastre. La cerere putem efectua teste ale apei din spatiu pentru a identifica calitatea acesteia.

Ce va propunem?

Apa purificata si echilibrata mineral, furnizata de solutii complete de tratare si purificare pentru consumatori casnici, industriali si institutionali. Avem parteneriate cu lideri mondiali cu traditie in tratarea si purificarea apei si astfel va putem oferi produse fiabile si atragatoare, cu un design contemporan care se integreaza armonios in spatiu.

Cum se procedeaza?      

Din momentul luarii deciziei de achizitie sau inchiriere a unei solutii Feelters, echipa tehnica proprie va asigura montaj gratuit, iar apoi mentenanta periodica conform contractului. Procesul instalarii este rapid, curat si nu creaza inconveniente. Sunt necesare operatiuni minime de mentenanta care sa asigure o apa pura si numai buna de cunsum – schimbarea filtrelor este recomandata o data pe an, iar aparatele sunt dotate cu senzori care va informeaza cu privire la status.

 

Photo by Clark Tibbs on Unsplash

Contact

Iti stam la dispozitie la coordonatele de mai jos:

OFFICE

  Casa Presei Libere, Corp C3, Et 1, Sector 3, Bucuresti

  0733.368.377

  office@feelters.ro

Trimite-ne un mesaj !

1 + 1 =