Solutii pentru case & apartamente

Feelters Home

Echipa noastra a selectat solutii fiabile de tratare a apei pentru consumatori domestici astfel incat sa va putem oferi solutii potrivite pentru locuinte  tip unitate individuala – vile, case – legate sau nu la reteaua publica de apa, precum si pentru apartamente de bloc.

Sistemele de dedurizare sunt un mod eficient de scadere a duritatii apei pentru a  obtine o apa matasoasa, placuta pentru igiena personala si care protejeaza masina de spalat rufe, masina de spalat vase, fierul sau statia de calcat, etc. CleanStart va va optimiza procesul de spalare a rufelor facand economii la buget dar si fiind mai prietenos cu mediul. Deferizatorul intervine acolo unde apa are miros urat si lasa pete pe rufe.

Filtrele pentru bucatarie ofera o apa purificata, care este sanatoasa si are un gust neutru placut; o veti putea consuma ca atare dar este recomandata si pentru gatit si spalat legume, fructe, etc.

Solutiile de tratare a apei pe care vi le recomandam pot fi consultate accesand link-urile de mai sus sau paginile dedicate lor sub tab-ul Rezidential din meniu, iar pentru mai multe detalii ne puteti scrie la office@feelters.ro

Photo by Bluewater Globe on Unsplash

Contact

Pentru informatii despre solutiile noastre de tratare a apei pentru spatii corporate si rezidentiale va stam la dispozitie aici:

OFFICE

 

Piata Presei Libere 1, Corp C3, Et 1, Bucuresti

0733.368.377

office@feelters.ro

Trimite-ne un mesaj!

6 + 5 =