Sisteme de filtrare a apei fara compromisuri

Sanatate? Gust? Amandoua.

 

Feelters

Echilibru nutritiv & economic

Feelters Office 

Aparatele noastre contribuie atat la sanatatea si productivitatea echipei cat si la estetica biroului. Disponibile la inchiriere pentru spatii de birouri sau de productie.  

Apa sanatoasa pentru familie & casa 

Feelters Home

In prezent echipa noastra selecteaza cele mai fiabile solutii de tratare a apei – dedurizare si filtrare – pentru consumatori domestici astfel incat in curand va vom oferi solutii potrivite pentru locuinte  tip unitate individuala – vile, case – legate sau nu la reteaua publica de apa, precum si pentru apartamente de bloc.

Sistemele de dedurizare sunt un mod eficient de scadere a duritatii apei  care provine din reteaua de alimentare publica sau put individual. Se obtine o apa matasoasa, placuta pentru igiena personala si care protejeaza masina de spalat rufe, masina de spalat vase, fierul sau statia de calcat, etc. Apa purificata este sanatoasa si are un gust neutru placut; o veti putea consuma ca atare dar este recomandata si pentru gatit si spalat legume, fructe, etc.

Pentru mai multe detalii si solutii personalizate ne puteti scrie la office@feelters.ro

Photo by Bluewater Globe on Unsplash

Tehnologie

Echipa noastra de specialisti se asigura ca selecteaza solutii de tratare a apei adecvate consumului,  cu o tehnologia performanta.

Ultra-filtrare

Ultrafiltrarea este un proces care foloseste un sistem de flitre succesive care inlatura impuritatile, turbiditatea, mirosul si gustul neplacut.

Specialistii nostri va pot consilia cu privire la compatibilitatea acestei tehnologii cu apa din spatiu si nevoile Dumneavoastra. 

N

Osmoza inversa

Este o metoda de purificre a apei bazata pe un proces natural specific membranelor celulare. Membrana  semi-permeabilă impiedica impuritatile permitand doar apei pure sa o penetreze. In proces o parte din minerele sunt si ele oprite, de aceea aparatele noastre au un filtru suplimentar de remineralizare  pentru a nu pierde nimic din ce e bun in apa.  

Beneficii

N

Sanatate

O apa echilibrata nutritiv, fara impuritati si contaminanti care asigura o hidratare corecta a organismului.

N

Savoare

O apa proaspata, cu gust placut si miros neutru.

N

Economie

Inchirierea asigura un cost lunar fix indiferent de consum.

N

Comfort

Elimina multitudinea de operatiuni logistice repetitive de monitorizare consum si stoc, comanda si receptie, manipulare si depozitare.

N

Ecologie

Filtrarea apei potabile este o solutie prietenoasa cu mediul, deoarece reduce consumul de plastic. 

Noutăți Feelters

Apă, sănătate și randament

Apă, sănătate și randament

Apa este esentiala pentru starea de bine a organismului, lipsa ei avand consecinte grave asupra sanatatii. Creierul...

Contact

Pentru informatii despre solutiile noastre de tratare a apei pentru spatii corporate si rezidentiale va stam la dispozitie aici:

OFFICE

 Piata Presei Libere 1, Corp C3, Et 1, Bucuresti

0733.358.377

office@feelters.ro

Trimite-ne un mesaj!